• Hoogwaardige kwaliteit
  • Laagste prijs
  • Gratis verzending
  • Long Fit
Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 18:00. Heeft u vragen gebruik dan een van de onderstaande gegevens op contact op te nemen of het formulier hier naast.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

U kunt op deze pagina ons contacteren via de formulier.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 2 werkdagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (naam webshop) bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Nostro Intimo 5 van 5 op basis van 26 beoordelingen op 12Feedback.com